‹ Terug naar overzicht

In samenwerking met CASA (Goes) en stichting KOEL presenteert de WDH Bergen op Zoom, Roosendaal e.o. een nascholingsavond over

ABORTUS anno NU en ALLES eromheen.
Marlies Schellekens, arts bij CASA Goes, geeft ons vanavond een hedendaagse kijk op ongewenste zwangerschap. Wat kom je zoal tegen in het eerste consult? Tegen welke dilemma’s lopen we aan bij de patiënt of bij onszelf? En als we dan verwezen hebben naar de abortuskliniek, wat gebeurt daar dan? Welke behandelmethoden zijn er en op welke manier worden patiënten daar begeleid? Hoe zit het met de nazorg daar of bij ons? Welke complicaties of problemen kan je verwachten na de abortus? En hoe verder met de preventie: anticonceptie?

Naast een informatief gedeelte is er een ruime mogelijkheid voor inbreng van casuïstiek omtrent abortus: zijn er bijzondere dingen bijgebleven rond een abortusvraag, perikelen rond de behandeling of dingen achteraf die voor discussie vatbaar zijn en voor anderen ongetwijfeld interessant, mail dit dan naar ass@ejdekorte.demon.nl of neem het (in gedachten) mee naar deze avond.

Wilt u zich vanwege de catering alstublieft tijdig inschrijven?

Voor de zomervakanties breken we na deze avond de serie WDH-nascholingen even af, dus aarzel niet nu u nog kan!

Datum

Thursday 07 June 2012
19:00 - 10:15

Locatie

Restaurant Moerstede
Vogelenzang 5
4641 PP Bergen op Zoom
0164-258800

Presentatie

De presentatie is (nog) niet beschikbaar.

Organisator

Eric de Korte