‹ Terug naar overzicht

We hebben een drukke agenda, dragen veel verantwoordelijkheid en lopen vaak tegen muren die we wel willen maar niet kunnen afbreken. Kortom…een burn-out ligt op de loer. Wat kunnen we doen om dat te voorkomen?

Tijdens deze nascholing met een persoonlijke ‘touch,’ krijgt u de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van overspanning en burn-out, het herkennen van signalen, preventie en curatie. Ook wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van competenties voor effectief en gezond functioneren.

Burnout – de keerzijde van bevlogenheid. Het is belangrijk de balans te bewaren tussen voldoen aan verwachtingen die voortdurend vanuit de werkomgeving worden gesteld en persoonlijke voldoening en werplezier.Hoe bevlogen ben ik? Welke zijn mijn energiegevers en energievreters? Herkennen van signalen, en bespreekbaar maken (in de praktijk).

Er is veel ruimte voor discussie en werk in kleine groepjes. En wees gerust…geen rollespel.
 De aanpak is gericht op het optimaliseren van persoonlijke veerkracht gebaseerd op principes en modellen uit de positieve psychologie.

Voorafgaand aan de nascholing wordt u door de spreker uitgenodigd on-line de korte Bevlogenheidsvragenlijst in te vullen. De resultaten worden anoniem verwerkt door Ascender en geven op deze avond gesprekstof. Schrijf je op tijd in via de website, zodat je de vragenlijst  ontvangt.

In samenwerking met Movir organiseren we deze interessante nascholing. Spreker deze avond is Dick Freriks, klinisch psycholoog bij Ascender, een landelijk opererend psychologisch adviesbureau met coachings- en begeleidings- programma’s voor medische professionals.

 

 

 

Datum

Monday 13 June 2016
19:15 - 22:15

Locatie

Restaurant Moerstede
Vogelenzang 5
4614 PP Bergen op Zoom

Presentatie

De presentatie is (nog) niet beschikbaar.

Organisatoren

Nicole van Os
Eric de Korte