‹ Terug naar overzicht

Met genoegen nodigen wij u uit voor de Driedaagse die dit jaar voor de 9e keer zal plaatsvinden.

De Driedaagse is een nascholing voor en door huisartsen en specialisten uit de regio Roosendaal en Bergen op Zoom en wordt elke 2 jaar georganiseerd. Voor velen onder u inmiddels een begrip. Zoals aangekondigd in maart wordt in tegenstelling tot de voorgaande jaren de cursus nu eenmalig georganiseerd. Het aantal deelnemers is daarentegen uitgebreid tot een maximum van 60 cursisten.

De cursus zal dit jaar plaatsvinden in het direct aan zee gelegen hotel de Zeeuwse Stromen met eigen strandpaviljoen in Renesse van 26 tot en met 28 september.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en ook dit jaar hebben wij een gevarieerd en onderhoudend nascholingsprogramma voor u in petto.

Net als in 2010 hebben wij de programmatijden enigszins aangepast. Dit betekent dat we woensdagmiddag al starten met het 1e programma-onderdeel zodat we vrijdagmiddag direct na de lunch huiswaarts keren.

Door sponsoring van de firma’s GSK en Novartis, het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal, het Lievensberg Ziekenhuis Bergen op Zoom en het SHL zijn de kosten beperkt gebleven tot € 420 per persoon. Voor huisartsen wordt accreditatie aangevraagd voor 9 uur.

U kunt zich aanmelden door inschrijving via www.wdhbozroosendaal.nl en overboeking van het cursusbedrag op rekeningnr 601638530. De inschrijving geschiedt op volgorde van betaling.

Er is ruimte voor 30 huisartsen en 30 specialisten De nascholing heeft een interdisciplinair karakter. Bij een brede discussie met vertegenwoordiging van zo veel mogelijk maatschappen en HAGRO’s komen de verschillende onderwerpen het beste tot hun recht.

De Driedaagsecommissie hoopt u te mogen verwelkomen in Renesse en ziet uit naar een succesvolle en inspirerende cursus!

info: ccrebolder@kpnmail.nl of 0165/313446

Datum

Wednesday 26 September 2012
13:00

Locatie

Hotel de Zeeuwse Stromen
Duinwekken 5
4325 GL Renesse

Presentatie

De presentatie is (nog) niet beschikbaar.

Organisator

admin