‹ Terug naar overzicht

Iedereen maakt het mee. In zijn eigen praktijk maar ook op de HAP. Van die patiënten die zuigen en claimen, nooit is het goed. Je loopt je het vuur uit de sloffen, regelt alles voor ze en uiteindelijk krijg je nog een grote mond, stank voor dank. Of van die mensen die met het mes op tafel komen, die zeer dwingend zijn, waarbij je de rook uit de oren komt, omdat je weet dat het volledig onredelijk is wat hier gebeurt. Of de agressie aan de bali omdat je als huisarts het beleid van de zorgverzekeraar uitvoert waar patiënten het niet mee eens zijn.

Dit zijn van die gebeurtenissen die je leeg zuigen, waar je boos van wordt en waar je de hele dag van streek van kunt raken. Je werk gaat er van onder lijden en je vraagt je wel eens af of je hier wel mee door wilt gaan. De vraag dient zich dan ook aan, wat kan ik hiermee en hoe moet ik hiermee omgaan?

Welnu ons antwoord is : Bert van Dijk met zijn motto “Beïnvloed anderen, begin bij jezelf”

Bert van Dijk is trainer en schrijver van diverse boeken over interactie, perfectionisme,  liefdesverslaving etc. en neemt ons, in een bevlogen lezing, aan de hand van praktische voorbeelden mee in het land van de lastige patiënt. Wat moeten we weten en doen om het ons zelf niet zo moeilijk te maken, zodat we gewoon onze weg weer kunnen gaan.

Het belooft een bevlogen en zeker interactieve avond te worden waarna we in het nieuwe jaar er weer vol energie tegen aan kunnen gaan.

Mis het niet.

Datum

Tuesday 13 January 2015
19:30 - 22:00

Locatie

Restaurant Moerstede
Vogelenzang 5
4614 PP Bergen op Zoom

Presentatie

Download bijbehorende presentatie ›

Organisator

Gaston van de Weijer