‹ Terug naar overzicht

“De KNO-arts is een van de specialisten die nieuw verwezen patiënten bij Hoofd-Halspathologie het eerst ontvangt in het Erasmus Medisch Centrum. Wanneer na aanvullend onderzoek een operatie is aangewezen zal de KNO-arts een belangrijke rol spelen bij het verwijderen van het tumorproces en de verdere organisatie van de zorg. Ook na andere soorten van behandeling zal de KNO-arts periodiek contact houden met de patiënt tot het einde van de controleperiode.”, staat op de website van de werkgroep HHT te lezen.

Prof. dr. R.J. (Rob) Baatenburg de Jong en Dr. J.A.U. (José) Hardillo, Werkgroep Hoofd Hals Tumoren van de Erasmus MC Rotterdam komen in mei onze kennis over tumoren in het hoofd-hals gebied opfrissen. Want hoe vaak kunnen we een tumor verwachten in dit gebied, hoe ontstaan ze en hoe kunnen we onze patiënten voorbereiden op wat hen mogelijk te wachten staat. Welke hulp en ondersteuning kunnen we de patiënten bieden gedurende de behandeling en wat voor behandeling kunnen ze ondergaan.

In het traject naar de chirurg toe en daarna blijven wij vanuit de eerste lijn onze patiënten bijstaan. Na een interactieve avond hopen we dat iedere deelnemende huisarts nog beter deze bijzonder groep kan herkennen en helpen.

Datum

Tuesday 21 May 2013
19:00 - 22:15

Locatie

Restaurant Moerstede
Vogelenzang 5
4614 PP Bergen op Zoom
0164-258800

Presentatie

De presentatie is (nog) niet beschikbaar.

Organisatoren

Eric de Korte
Dragan Vukosavljevic